کتاب دیوانگان ثروتساز
چگونه نترسیم و سوار قطار وحشت کارآفرینی شویم؟
- ۱ ۰
- ۰ نظر
کتاب لاف عشق اثر محمد جبارپور با موضوع سبک زندگی ولایی به چاپ چهارم رسید.
این کتاب که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (علیهالسلام) منتشر شده است دارای ۴۵ صفحه و چهار بخش میباشد که تاکنون موفق به چهار بار تجدید چاپ شده است و مورد استقبال دانشجویان، تشکل های دانشجویی و فعالان فرهنگی واقع شده است.
کتاب «لاف عشق» در چهار بخش با عناوین «قرارمان این نبود»، «سبک زندگی ولایی»، «شکواییه شکر» و «توهم معنویت و خاکی بودن!» سعی کرده با آسیب شناسی محیط های مذهبی و آرمانی، فعالان فرهنگی را با برخی موانع و مشکلات موجود در عرصه ی انقلاب اسلامی آشنا کرده و آنها را از افتادن در دام چالش ها و انحرافات این مسیر بر حذر دارد.
در بخشی از این کتاب که نگارنده تلاش کرده است تجربیات سالهای دانشجویی خود را در تشکیلات اسلامی و انقلابی در اختیار مخاطبان قرار دهد آمده است:
قرار ما این نبود که هیات بزنیم، باور کنید قرار ما این نبود که بسیج دانشجویی و یا سایر تشکلهای ارزشی را فعال کنیم، قرار ما این نبود که خود را مشغول کارهایی کنیم که دلمان میخواهد. قرارمان رفتن به دیدار شهدا نیز نبود؛ نه اینکه اینها اعمال بدی باشند؛ نه خیر؛ اتفاقا همهشان نورانی هستند، و اصلا زمانی که فهمیدم قرار ما این چیزهای نورانی نبود تازه فهمیدم حجب نورانی یعنی چه! حجاب نورانی، جنسش از نور است. یعنی وقتی به خود عمل مینگری عیب و ایرادی در آن نمییابی، اما شگفتی اینجاست که وقتی این راهها، اقامتگاه و مقصد میشوند مشکل ساز نیز میشوند، همه مشکل ما این است که راه را اقامتگاه کردیم! اقامتگاهی که در آن کارهای کلیشهای انجام میدهیم.
در بخش دیگری که به شاخصه ها و موانع سبک زندگی ولایی پرداخته شده است میخوانید: «مدل مطلوب زندگی، زیستنی است بر مبنا و محور ولایت، که نام آن را «سبک زندگی ولایی» میگذاریم. این مدل زندگی توأم با سختی و دربه دری! است. فرد در این مدل زندگی به دنبال محقق شدن منویات ولایت میباشد. و از همه چیز خود برای انجام آن میگذرد چون اصل زندگی و محور زندگی او را ولایت تشکیل داده است.»
در مقدمه ناشر آمده است:
خوانندۀ محترم با التفاط به این موضوع که نظریۀ ولایت فقیه تبیین کنندۀ ماهیت قدرت سیاسی و سازمان اجرایی آن توسط اسلام برای ادارۀ اجتماع در دوران غیبت است، در این اثر می تواند ابعاد نظری و عملی ولی فقیه و جایگاه وی در اداره اجتماع را با رویکردی فقهی، فلسفی و حقوقی دنبال نماید و با مطالعۀ این اثر پایۀ اندیشه ای خود در تبین حکومت اسامی را تقویت نماید.
آنچه این اثر را از سایر آثار پیرامون موضوع ولایت فقیه متمایز میسازد؛ تدوین آن برای مخاطبان فرهیخته و دانشگاهی به ویژه دانشجویان است که از یک سو اتقان محتوا و علمی بودن را میطلبد و از سوی دیگر ایجاز و سلاست بیان؛ که گرچه جمع این دو دشوار است اما نگارنده نهایت اهتمام خود را در این راستا به کار بسته است، امید آنکه مورد رضایت حضرت حق واستقبال فرهیختگان گرامی قرار گیرد.
همچنین مؤلف در مقدمه آورده است :
پس از انقلاب اسلامی و تأسیس حکومت اسامی توسط یگانه و نادرۀ دوران، حضرت امام خمینی (ره)، عرصۀ جدیدی برای مواجهۀ عینی نظریهپردازان دینی با مسائل پیشروی اداره یک حکومت ایجاد گردید؛ به گونهای که بعد از آن شاهد حضور پررنگ برخی از فقها و علمای دینی بودهایم. در همین راستا، آثار متعددی در ابعاد مختلف حکومت اسلامی و ولایت فقیه به رشتۀ تحریر درآمد، لکن با توجه به صبغۀ تخصصی این مقوله و ادبیات فقهی حاکم بر آن، نه تنها برای عموم مردم، خصوصاً قشر جوان -که با ادبیات فقهی آشنایی نداشتند- قابل فهم نبود، بلکه غالباً فاقد جامعیت لازم جهت بررسی عمدۀ مباحث مطروحه در این حوزه بوده است.
بر این اساس، در این کتاب ضمن بهرهگیری کامل از برخی از آثار مطرح در این زمینه، سعی شده تا با استفاده از ادبیاتی نسبتاً روان، مرور کاملی بر مباحث اصلی قابل طرح در این زمینه انجام شود.
در کنار موارد یاد شده، تلاش گردیده تا ضمن بررسی برخی از شبهات جدید، حول نظریۀ ولایت فقیه و حکومت اسلامی، شبهات ناظر به نهادهای حکومت اسلامی را که نشئت گرفته از همان نظریه میباشد مورد بررسی قرار دهیم. در عین حال، برای پاسخ گویی جامع سعی بر این بوده است که
مجموعۀ پاسخ ها به هر شبهه که در آثار مختلف مطرح گردیده، در این اثر جمعآوری گردد.
لازم به ذکر است چاپ اول این کتاب در ۲۸۳ صفحه و به قیمت ۸۰۰۰ تومان در پاییز ۹۳ منتشر شده است.
علاقه مندان جهت تهیه این کتاب میتوانند با شمارۀ ۰۲۱۶۶۴۸۶۱۲۰ تماس حاصل نمایند.
امام جعفری صادق (علیه السلام) می فرماید:
روزی رسول الله (صلی الله وعلیه وآله وسلم) در بقیع تشریف داشتند. در این حال امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) به خدمت شان شرفیاب شده وسلام نمود.
حضرت رسول (صلی الله وعلیه وآله وسلم) فرمود: بنشین.
حضرت علی (علیه السلام) اطاعت امر نموده وسمت راست پیامبر (صلی الله وعلیه وآله وسلم) نشست، چند لحظه بعد جعفر بن ابی طالب که به بیت رسول خدا (صلی الله وعلیه وآله وسلم) رفته بود وفهمیده بود که حضرت در بقیع تشریف دارند، از راه رسیده سلام کرده وسمت چپ پیامبر خدا (صلی الله وعلیه وآله وسلم) نشست.
مدتی نگذشت که عباس عموی پیامبر (صلی الله وعلیه وآله وسلم) نیز از راه رسید وسلام کرد ومقابل پیامبر نشست. او نیز مانند جعفر بن ابی طالب با راهنمایی اهل خانه پیامبر (صلی الله وعلیه وآله وسلم) در جستجوی پیامبر (صلی الله وعلیه وآله وسلم) به بقیع آمده بود.
آنگاه پیامبر رو به علی (علیه السلام) نمود فرمود: می خواهی خبری وبشارتی به تو بدهم؟
حضرت امیر (علیه السلام) عرض کرد: آری! یا رسول الله!
پیامبر خدا (صلی الله وعلیه وآله وسلم) فرمود: همین حالا جبرئیل نزد من بود وبه من اطلاع داد که قائم ما - که در آخر الزمان خروج می کند وزمین را بعد از آن که از ظلم وجور انباشته شده باشد، پر از عدل وداد می کند - از نسل تو واز فرزندان حسین هه خواهد بود.
حضرت علی (علیه السلام) عرض کرد: هر چیزی که از خدا به ما می رسد، به واسطه شماست.
آنگاه رسول خدا (صلی الله وعلیه وآله وسلم) رو به جعفر بن ابی طالب نمود وفرمود: می خواهی به تو نیز خبری وبشارتی بدهم؟
جعفر عرش کرد: آری! یا رسول الله!
پیامبر خدا (صلی الله وعلیه وآله وسلم) فرمودند: همین حالا که جبرئیل نزد من بود به من اطلاع داد آن کسی که از قائم ما حمایت می کند از نسل تو خواهد بود. آیا او را می شناسی؟
جعفر عرض کرد: نه.
پیامبر خدا (صلی الله وعلیه وآله وسلم)فرمود: او کسی است که چهره اش طلایی وداندانهایش مرتب وشمشیرش آتش بار است، به ذلت داخل کوه می شود، وبه عزت از آن خارج می گردد. در حالی که جبرئیل ومیکائیل او را حمایت می کنند.
آنگاه حضرت (صلی الله وعلیه وآله وسلم) رو به عباس نموده فرمود: می خواهی تو را نیز از خبری آگاه سازم؟
عباس عرض کرد: آری. ای رسول خدا!
حضرت (صلی الله وعلیه وآله وسلم) فرمود: جبرئیل به من گفت: وای از آنچه اولاد تو، از فرزندان عباس می بینند.
عباس عرض کرد: آیا از نزدیکی با زنان خودداری کنم؟
حضرت (صلی الله وعلیه وآله وسلم) فرمود: خداوند آنچه را که مقدر کرده است، خواهد شد.(۹)